فرشاد ابراهیمپور نماینده مردم ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت در مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت، از برگزاری جلسهای با حضور مسئولان فدراسیون کشتی و مرکز ورزش دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: در این نشست، راهبرد حضور تیم کشتی فرنگی دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ برتر با نام «ایذه» مورد بررسی قرار گرفت. هدف از این همکاری، حمایت از استعدادهای ورزشی این منطقه و توسعه کشتی در مناطق مستعد کشور است.
وی ادامه داد: این نشست تخصصی با حضور عبدالمهدی نصیرزاده، نایبرئیس فدراسیون کشتی، و امیر عباس لشگری، رئیس مرکز ورزش و تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی، برگزار شد.
این عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هدف اصلی این جلسه، بررسی ظرفیتهای بالقوه و استعدادهای درخشان کشتی در منطقه ایذه و اتخاذ تدابیر لازم برای حمایت از نخبگان ورزشی این دیار بود. با توجه به جایگاه ویژه کشتی در ایذه و موفقیتهای کشتیگیران این منطقه، طرفین درباره ضرورت همافزایی برای معرفی هرچه بیشتر توانمندیهای ورزشی این خطه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
وی در پایان خاطرنشان کرد : یکی از محورهای کلیدی این نشست، بررسی سازوکارهای حضور تیم کشتی فرنگی دانشگاه آزاد اسلامی در رقابتهای لیگ برتر با نام «شهرستان ایذه» بود. این تصمیم میتواند ضمن ارتقای برند ورزشی منطقه، بستری حرفهای و پایدار برای حضور استعدادهای درخشان ایذهای در سطح نخست کشتی کشور فراهم کند و مسیر موفقیت آنان را در عرصه قهرمانی هموارتر سازد./
پایان پیام


نظر شما